Tuin

Bloempotten met gezichten; 10x de leukste exemplaren in deze woontrend

Heb jij die leuke bloempotjes al gezien met die gezichten erop? Ze zijn in allerlei varianten verkrijgbaar van een modern ogende bloempot met gezicht tot aan modellen waarbij een heel mens is uitgebeeld met roze wangetjes bijvoorbeeld. Ik heb de leukste portret bloempotten eens even voor je op een rijtje gezet. Zie jij deze in je huis staan, of vind je het helemaal niks?

Stockfoto van bloempotten door Julia Lototskaya

Inhoudsopgave

Bloempot met gezicht; 10x verschillende modellen portret bloempotjes

Ik heb geen enorm groene vingers, maar gelukkig kan ik de meeste planten wel gewoon onderhouden. Daarnaast schrijf ik er graag over. Zo zocht ik uit welke planten weinig water nodig hebben (altijd handig) en welke planten niet giftig zijn voor katten. Ik hou ervan, van al dat groen in en rond huis. Toen wij in dit huis kwamen wonen was ik dan ook niet alleen verliefd op het huis zelf, maar vooral ook op de omgeving en de tuin. Ik heb geen jungle in huis, zo erg is het nu ook weer niet, maar ik heb bijvoorbeeld wel een aantal bananenplanten van buiten naar binnen gehaald. Zo mooi, die grote exemplaren. Maar ook kleine plantjes zijn welkom en zeker nu ik deze bloempotten met gezichten gezien heb kom ik weer in de verleiding!

lieve meisjes bloempotten met portret

Vrolijke bloempotten met meisjes gezicht

Bovenstaande bloempotten vond ik (wederom) bij Etsy. Een winter- en zomervariant als ik zo naar de kleding kijk. Schattige bloempotten van nog schattigere meisjes met blosjes op de wangen. Een super kleurrijk geheel, leuk voor als je een hele rustige basis hebt. Ik zou ze bijvoorbeeld wel in mijn raamkozijn op de slaapkamer willen hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *