Fashion

Mode trends van nu die je van je dochter niet aan zou mogen

De fashion wereld, dat is een wereld op zich. Met haar eigen normen en waarden, en (ongeschreven) regels. Al doe ik persoonlijk wel mijn best om een beetje bij te blijven, ik ben geen mega trendy type. Hoe zit dat bij jou? Ben je altijd van iedere mode trend op de hoogte en reuze modebewust, of loop je -net als ik- niet voorop, maar ook niet achteraan?

Val jij in de laatste categorie, dan is er goed nieuws voor je. De huidige mode trend? Alles kan en mag zo ongeveer gecombineerd worden. Dat kan dus eigenlijk niet mis! Hoewel… Het zou zomaar kunnen dat je dochter het daar niet mee eens is. Net zoals bij ons het geval is… de huidige mode trends worden namelijk door dochter wél op de voet gevolgd. En zij zit niet altijd met mij op één lijn.

mode trend; ruitjes regenjas en magnanni schoenen

Helemaal hip is de geruite regenjas voor mannen. Met zo’n leren Magnanni schoen eronder wordt het geheel toch een nette look. Hoewel, daar denkt zijn moeder misschien toch heel anders over!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *