Seksleven

Fifty shades Darker, wat dat doet met vrouwen in een bioscoop

Met een 6-tal dames bezocht ik, net als half -vooral vrouwelijk- Nederland, de lang verwachte nieuwe Fifty shades Darker. Laat ik er maar meteen voor uitkomen. Ik heb de boeken niet gelezen, het leek me een nogal uit het verband getrokken hype. Daarbij was ik niet echt heel erg onder de indruk van deel 1, Fifty shades of Grey. Tel daarbij de vele negatieve recensies op die Fifty shades Darker teweeg bracht en je snapt het… mijn verwachting van deel 2 was dan ook niet hoog.

Vertel, heb jij Fifty shades Darker ook al gezien? Zo ja, met wie? Zo nee, waarom niet? Wil je wel graag gaan… doe dan nog even mee met deze winactie om 2 bioscoopkaartjes te winnen.

Gebruike afbeelding via Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *