Huishouden

Shoefresh gebruiken voor natte, vieze schoenen, bokshandschoenen en onze helmen!

Even geleden ontving ik de Shoefresh om uit te proberen. En zeker in de (natte) periode die er aan zit te komen is dit apparaat ideaal om onze sportschoenen op te frissen en te drogen. Maar ik gebruik hem niet alleen voor onze sportschoenen. Ook onze motorhelmen worden opgefrist door de Shoefresh. Je kan namelijk heel handige multihouders bij de Shoefresh bestellen om je helm en je handschoenen overheen te zetten voor het drogen en verfrissen. Super praktisch. Afijn, ik heb hem inmiddels al even in gebruik en kan je in deze review precies vertellen wat de Shoefresh doet en hoe deze schoenverfrisser bevalt.

Shoefresh multihouders
Met deze multihouders zijn helm en handschoenen in een ‘wip’ bacterievrij en droog!

Shoefresh gebruiken voor je helm

Om de Shoefresh te gebruiken voor je helm kan je de multihouders gebruiken. Je haalt de houders voor de schoenen eraf en plaats de ‘multihouders’ erop. Hier kan je je helm gewoon bovenop zetten en ook tegelijkertijd je handschoenen op drogen als je wilt. Door de opening in de houders komt de ozon en wordt je helm opgefrist en gedroogd. Ideaal.

Waar kan je de Shoefresh allemaal voor gebruiken?

In ieder geval voor schoenen en je motorhelm, dat is je vast al duidelijk na bovenstaand verhaal. Maar je kan bijvoorbeeld ook goed je handschoenen opfrissen en drogen. Ideaal als je kids een sneeuwballengevecht hebben gehouden. Even om de beurt de handschoenen op de Shoefresh en ze zijn daarna weer droog voor een nieuw avontuur. Dat werkt een stuk beter dan op de verwarming leggen 😉 .

Je kan de Shoefresh niet alleen gebruiken voor je dichte schoenen, maar ook voor sandalen, slippers en pumps en dergelijke. Vooral bij die laatste kan de geur zich wel eens manifesteren vind ik. Als je een tijdje met blote voeten in pumps rondloopt, dan gaan die pumps daar niet beter van ruiken. De Shoefresh is dan ideaal om te gebruiken. Je verwijdert zo weer alle bacteriën en je pumps ruiken weer als nieuw.

Om open schoenen te reinigen kan je het beste de bijbehorende reinigingshoes gebruiken. Je hangt de open schoen wel over de schoenhouder heen en doet daarna de reinigshoes overheen. Hiermee zorg je ervoor dat je slipper of sandaal in een dichte cocon komt te zitten waardoor het reinigingsproces net zo goed verloopt als in een dichte schoen. Handig toch?

Je koopt de Shoefresh bij Shoefresh online

Conclusie Shoefresh review

Ik heb de Shoefresh inmiddels een aantal keren gebruikt en ben er tot nu toe heel tevreden over. Hij werkt heel makkelijk en droogt ook goed. Ik kan niet zeggen dat na één gebruik mijn sportschoenen weer naar roosjes ruiken 😉 , maar ik heb goede hoop dat dit na een paar keer steeds verder verbetert.

Persoonlijk ben ik erg blij met dit apparaat. Zeker in een huishouden met 2 pubers waar veel gesport wordt is hij eigenlijk onmisbaar. Weet je waar ik hem ook heel graag voor gebruik? Voor Lotte haar stinkende bokshandschoenen. Ook daar is hij ideaal voor en die kunnen een partij stinken, jakkes.

Stiekem denk ik zelfs dat wij de Shoefresh ook mee op wintersport gaan nemen. Handig om alle skihandschoenen op te drogen (en te ontdoen van allerlei bacterieën) én ook fijn als er niet voldoende ruimte meer in het skihok over is voor onze skischoenen. Het gebeurt namelijk nogal eens dan we -als we te laat thuiskomen van de piste- geen plek meer hebben om onze skischoenen te laten drogen. No worries dus meer… dat doen we dan wel zelf!

Er is overigens ook een travel variant, de Shoefresh mini. Die is nog makkelijker meenemen uiteraard.

Gratis uitproberen?

Wil je de Shoefresh graag eerst uitproberen? Dat kan. Je kan deze schoenverfrisser nu 30 dagen gratuis uitproberen. Is het toch niet wat je ervan verwacht had? Dan kan je hem zo terugsturen! Lees hier meer over het gratis uitproberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *